Weer terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Riette - WaarBenJij.nu Weer terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Riette - WaarBenJij.nu

Weer terug

Door: Riette

Blijf op de hoogte en volg Riette

02 Januari 2009 | Nederland, Amsterdam

Dinsdag 30 december ben ik om ca 8:00 uur weer geland op Schiphol. De vakantie zit er helaas weer op. Wat gaat dat toch altijd enorm snel.

Via Miami ben ik terug gevlogen. Ik had zelfs nog een nachtje in Miami, omdat ik geen rechtstreekse vlucht kon regelen. De groep heb ik in Belize uitgezwaaid. Zij hadden nog een zware reisdag naar Tulum, Mexico. Om vandaar de volgende dag heel vroeg vanaf Cancun te vliegen naar Amsterdam (via overstaps in Mexico City en Madrid). Volgens mij was mijn reisschema gelukkig iets relaxter.

Iets minder relaxt was het thuis terugkomen. De voordeur was door de vorst uitgezet, waardoor ik niet direct naar binnen kon komen. Al mijn onderburen bleken niet thuis te zijn, zodat ik uiteindelijk via mijn huisbaas toch naar binnen kon komen. De deur is inmiddels bijgeschaafd, zodat we weer makkelijk in en uit kunnen.

Van een aantal mensen heb ik de reactie gekregen dat ze soms geen e-mail kregen bij een berichtje dat ik geplaatst hebt. Dat kan kloppen, want dit zet ik soms uit. De reden daarachter is, dat ik die dag dan of meerdere berichten heb geplaatst (en van 1-tje dan de e-mail laat versturen), of dat het berichtje niet erg veel info bevat waardoor ik jullie niet wil spammen. :-)

Ook vandaag heb ik meerdere berichten geplaatst (naast dit bericht ook nog berichten over Tikal en Belize). En je zult merken.... je hebt slechts 1 e-mailtje gekregen. Klik op de button voorgaand bericht onderaan dit bericht, en je kunt ook die andere berichten kunnen lezen (wellicht handig om eerst naar het laatst gelezen bericht te gaan, gezien de tijdsvolgorde...)

Rest mij nog te schrijven dat ik iedereen een gelukkig en gezond 2009 wens. Met veel leuke reizen in interessante gebieden. Explore the world! Enjoy!

• 02 Januari 2009 - 20:05

Jan:

Hoi Riëtte,

Welkom back!
    Een aardige tempverschil zul je voor je kiezen hebben gekregen en dan waarschijnlijk ook nog een jetlag :)

Met veel plezier je laatste drie berichten gelezen.
    Sterkte met het acclimatiseren.
    Ben zeer benieuwd naar je foto's en verhalen.

Grtz, Jan