Waterig Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Riette - WaarBenJij.nu Waterig Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Riette - WaarBenJij.nu

Waterig Miami

Door: Riette

Blijf op de hoogte en volg Riette

08 December 2008 | Verenigde Staten, Miami Beach

De vakantie is begonnen! Althans.... met griep ben ik zaterdag het vliegtuig ingestapt. Zat nog te dubben of ik de vlucht zou cancelen en een vliegtuig later zou pakken. Maar op weg naar Schiphol ben ik niet omgevallen, dus heb maar besloten het vliegtuig in te stappen.

10 uur vliegen naar Atlanta. Ik had flink wat ruimte, want de 2 stoelen naast mij waren niet bezet. Dus lekker kunnen slapen. In Atlanta overstappen en verder naar Miami.

Met een taxi naar het hotel. Had een enthousiaste taxi-chauffeur die net z'n taxi moest inleveren. Dus via het benzinestation gingen we naar een afgelegen parkeerterrein om daar over te stappen in zijn prive-auto. En vandaar via allerlei omwegen naar het hotel. Want als vrouw alleen moest ik uiteraard op alles voorbereid zijn en hij wilde alles van Miami laten zien....

Uiteindelijk bij het hotel geariveerd. Vlak bij Ocean drive, dus hartje Miami Beach.

De volgende dag begon mijn verkoudheid toe te nemen. Loopneus, vele pakjes zakdoeken zijn er al doorgegaan en ik eet inmiddels veel vitamine C tabletten.
Beetje rondgewandeld, verder weinig gedaan. Ook besloten om de volgende dag niet met een georganiseerde tour naar de Everglades te gaan. Vind het belangrijker fit in Guatemala aan te komen.

Vandaag het laatste dagje Miami. Vanochtend op het strand gelegen en vanmiddag ga ik waarschijnlijk een fiets huren. Toch nog een beetje sportief afsluiten ;-)

• 08 December 2008 - 22:33

Henk:

Hoi Riette,

Dat is nou een vervelende start van je vakantie, een griepje.
    Het mooie weer zal hopelijk bijdragen aan een snel herstel, zodat je idd fit en zonder 5 kg zakdoekjes naar Guatamala kunt afreizen.
    Dat fietsen lijkt me een goed plan, even weer de conditie op peil brengen.
    Veel plezier nog de laatste uren in Miami en vergeet je vitamine C (en V) niet mee te nemen.

Gr. Henk