in Samarkand
Door: Riette
Blijf op de hoogte en volg Riette
16 Juni 2008 | Oezbekistan, Samarkand
Vandaag een reisdag gehad. In de ochtend naar het paleis van de emir gegaan en langs de karavaan serai (schrijf je dit zo? -> was de rustplaats voor de karavanen). En nu dus in Samarkand.
Het hotel ligt enigszins buiten het centrum. Dus met de taxi naar het centrum proberen te rijden. Het is dan wel lastig dat de taxi-chauffeur geen engels sprak. Na de nodige rondjes gereden te hebben en de vasthoudenheid van een groepsgenoot, zijn we uiteindelijk toch bij onze eindbestemming gekomen.
De eerste indruk: grote stad, veel te zien, doet russischer aan dan de andere steden.
22 Juni 2008 - 19:51
Toon:
Hoi hoi,
Gelukkig vind je internetcafes echt overal, op elke plek op aarde. Jouw eerste blogkrabbels laten weer een hele andere en interessante wereld zien. Laat de fotos maar komen ;-)
Sinds gisteren is Nederland in diepe rouw, voetbalrouw wel te verstaan (gaat dus nergens over). Dus geniet daar nog maar even, hier mis je niks.
Groeten Toon